A weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások minőségének javtására. A weboldal további használatával elfogadom a cookie-k használatát. Megértettem További információk
-=ÖSSZES VICC=- -=ÚJ VICCEK=- Agresszív kismalac Anyós viccek Aranyhal, Jótündér Állatos viccek Chuck Norris tények Cigány viccek Jean viccek Székely viccek Szőke nős viccek Sztorik
Állatos viccek
 
Két haver, kik már régen látták egymást találkoznak. Az egyikből milliomos lett a másik csak csóró maradt. Meg is kérdi a csóró: -Komám mond mit csináltál hogy ilyen gazdag lettél? Segíts már!

-Jól van komám elárulom a titkomat.- így a gazdag -Nem tettem mást, csak a megtakarított pénzemből vettem egy puskát, elindultam az erdőbe s minden barlangba bbebrummogtam, kijött a medve lelőttem, a bundáját meg jó pénzért eladtam. Próbáld ki te is!

1 hónap múlva találkoznak ismét s a csóró most nyakig gipszbe van.

-Mit csináltál te szerencsétlen? - kérdi a gazdag.

-Ne is mond elindultam az erdőbe, 3 barlangba bebrummogtam, kijött a medve s lelőttem. Megyek tovább bebrummogok a 4. barlangba, hát erre nem kijött a prágai gyors!
Vicc beküldve: 2008.05.19.
Minősítése: 36 szavazat
* * * 
Minősítsd a viccet!
Nagyon rossz vicc Rossz vicc Közepes vicc Jó vicc Nagyaon jó vicc
Köszönjük a minősítést.
 
 
 
 
A róka megerőszakolta a nyuszikát - bár az nem nagyon védekezett. Már húzza fel a nadrágját, közben félvállról megkérdi:
- Te nyuszika! Van neked papírod arról, hogy nem vagy AIDS-es?
- Persze hogy van - pihegi a nyuszika.
- Na, azt akár szét is tépheted.
Vicc beküldve: 2008.05.23.
Minősítése: 44 szavazat
* * * o
Minősítsd a viccet!
Nagyon rossz vicc Rossz vicc Közepes vicc Jó vicc Nagyaon jó vicc
Köszönjük a minősítést.
 
 
 
 
Nyuszika öngyilkos akar lenni. Leugrik a tizedikről. Jönnek visszafelé az emeletek: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 2, 1... Nyuszika felkiállt: - Jaj, a hózentrógerem!
Vicc beküldve: 2008.07.16.
Minősítése: 20 szavazat
* * * * o
Minősítsd a viccet!
Nagyon rossz vicc Rossz vicc Közepes vicc Jó vicc Nagyaon jó vicc
Köszönjük a minősítést.
 
Napivicc.hu - Az egyik legnagyobb viccgyűjtemény
Több vicc
Partnerek: www.micropay.hu | www.netrandi.hu | www.ingyenweb.hu | www.videok.hu | www.licit.hu | www.cset.hu | www.gyertyaláng.hu | www.hirlap.com | www.movar.hu | www.webtar.hu

Hirdetés